Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Зуйко В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Барабаш О. В. 
Методика оптимізації складу угруповання сил та засобів видової космічної розвідки в операціях за умов деструктивного впливу противника [Електронний ресурс] / О. В. Барабаш, В. В. Зуйко // Системи озброєння і військова техніка. - 2009. - № 1. - С. 2-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soivt_2009_1_3
На підставі математичного апарату вирішення багатоіндексних задач лінійного програмування транспортного типу та оцінки функціональної стійкості й безперервності функціонування розроблена методика оптимізації складу угруповання сил та засобів космічної розвідки в операції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.73 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Барабаш О. В. 
Методика оцінки стійкості структури системи космічної розвідки в умовах впливу противника [Електронний ресурс] / О. В. Барабаш, В. В. Зуйко // Системи озброєння і військова техніка. - 2009. - № 4. - С. 2-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/soivt_2009_4_3
Запропоновано методику оцінки стійкості структури системи космічної розвідки, яка основана на визначенні ймовірності зв'язності між парами вершин графу, що описує структуру. Обчислення даного показника проводиться на підставі перебірних методів за розробленим алгоритмом. Представлена методика надає можливість побудувати оптимальну структуру системи космічної розвідки за критерієм мінімуму вартості у разі обмеження на показники стійкості функціонування за умов впливу зовнішніх та внутрішніх дестабілізуючих факторів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 373.771 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Зуйко В. В. 
Визначення ймовірності зйомки точкового об’єкту при веденні детальної оптико-електронної зйомки у кадровому режимі [Електронний ресурс] / В. В. Зуйко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2014. - № 3. - С. 16-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2014_3_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 386.409 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Болобан С. І. 
Особливості формування зображень об’єктів на радіолокаційних знімках [Електронний ресурс] / С. І. Болобан, В. В. Зуйко, Р. М. Осадчук // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2015. - № 3. - С. 24-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2015_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.56 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сильчук Т. А. 
Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 598.102 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Зуйко В. В. 
Сучасний стан і тенденції розвитку космічних систем дистанційного зондування Землі провідних країн світу [Електронний ресурс] / В. В. Зуйко, А. М. Козуб, В. Е. Михалевич // Озброєння та військова техніка. - 2015. - № 2. - С. 51-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ovt_2015_2_12
Проведено аналіз існуючого стану використання космічного простору й огляду застосування космічних систем дистанційного зондування Землі та подальших перспектив їх використання. Розглянуто тенденції розвитку космічних систем дистанційного зондування Землі у провідних країнах світу з метою забезпечення потреб військових і цивільних користувачів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 413.022 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Приймак М. В. 
Підвищення оперативності заходів топогеодезичного забезпечення за допомогою регресійного аналізу [Електронний ресурс] / М. В. Приймак, С. В. Зотов, В. В. Зуйко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2017. - № 2. - С. 144-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2017_2_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 216.634 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Козуб А. М. 
Аналіз досвіду використання космічних систем та безпілотних авіаційних комплексів в сучасних локальних конфліктах та перспективи їх розвитку [Електронний ресурс] / А. М. Козуб, В. О. Шумейко, В. В. Зуйко, О. Є. Ніколаєнко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2018. - № 3. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2018_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 438.289 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Сильчук Т. А. 
Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, К. О. Сахненко, В. І. Зуйко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 1. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_1_22
Вимоги до сучасного харчування населення формують принципово нові вдосконалені технології хлібних виробів, що сприяють розширенню асортименту хлібобулочних виробів (ХБВ), зокрема в закладах ресторанного господарства (ЗРГ). Досліджено технологію зернових хлібців із використанням суміші пшеничного та житнього борошна. Визначено, що ці вироби можуть бути використані як альтернатива традиційним ХБВ, зокрема в ЗРГ, як самостійний виріб або як гарнір до супів, основних страв і закусок. Удосконалено технологію хлібців шляхом заміни борошна житнього обдирного та пшеничного вищого сорту на цільнозернове пшеничне та житнє борошно, а також внесення до складу рецептурних компонентів сировини з великою кількістю вітамінів, мікро- (МіЕ) та макроелементів (МЕ). Доведено доцільність збагачення хлібних виробів насінням льону та кунжуту як джерела цінних нутрієнтів. Наведено рецептурний склад нових розроблених зернових хлібців і розраховано хімічний склад та енергетичну цінність готових виробів. Встановлено, що вироби з використанням цільнозернового пшеничного та житнього борошна мають вищу харчову та споживчу цінність. Внесення до рецептури хлібців насіння кунжуту надає змогу забезпечити при споживанні 100 г готових виробів близько 30 % від добової потреби організму людини в кальції, підвищити вміст у раціоні людини цінних МіЕ та МЕ. Наведено вміст МіЕ та МЕ, вітамінів у розроблених виробах. Досліджено вплив рецептурних компонентів на енергетичну цінність готових виробів. Наведено основні показники якості розроблених хлібних виробів, розраховано та обгрунтовано їхню собівартість та надано порівняльну оцінку виробів залежно від їхнього рецептурного складу. Показано можливість впровадження вдосконаленої технології в умовах ЗРГ.
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.687 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Москаленко Д. М. 
Розширення інноваційних послуг у сфері гостинності [Електронний ресурс] / Д. М. Москаленко, Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко // Причорноморські економічні студії. - 2020. - Вип. 58(2). - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bses_2020_58(2)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 249.745 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Ракушев М. Ю. 
Аналіз галузі дистанційного зондування Землі високої просторової розрізненості для вирішення завдань у сфері безпеки та оборони [Електронний ресурс] / М. Ю. Ракушев, В. В. Зуйко, С. В. Зотов, С. Л. Янчевський // Збірник наукових праць Центру воєнно-стратегічних досліджень Національного університету оборони України імені Івана Черняховського. - 2020. - № 3. - С. 121-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpcvsd_2020_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 343.491 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Зуйко В. В. 
Методика оцінювання надійності виконання заходів топогеодезичного забезпечення [Електронний ресурс] / В. В. Зуйко, С. В. Зотов, О. А. Кошлань // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2019. - № 3. - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2019_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 247.646 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Зуйко В. В. 
Методика оцінювання інформаційних документів в інтересах забезпечення інформаційної діяльності [Електронний ресурс] / В. В. Зуйко, С. А. Мельник, І. М. Лук’янчіков, О. В. Повещенко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2020. - № 1. - С. 85-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2020_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.005 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Сильчук Т. А. 
Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, І. В. Дітріх, В. І. Зуйко, Т. С. Туз // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія : Економічні науки. - 2020. - № 12(2). - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnjie_2020_12(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 241.031 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Ракушев М. Ю. 
Аналіз використання інформаційно-телекомунікаційної системи "Термінал” в інтересах сил оборони Києва [Електронний ресурс] / М. Ю. Ракушев, В. В. Зуйко, Р. В. Пантюшенко // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. - 2022. - № 2. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sitsbo_2022_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 895.187 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського